3 Şubat 2015 Salı

En Güzel Kahvaltı

Yulaf ezmesi, yaban mersini, böğürtlen, ahududu, ananas, incir, ceviz, keten tohumu, damla -koyu- çikolata, organik süt vb... Avokado, çilek, kivi, elma, armut, muz gibi meyveler ayrıca badem, fındık gibi kuruyemişler de eklenebilir. Orman meyveleri hem lezzetli hem de antioksidan oranı yüksek. Bu kahvaltıyı her gün değil de günaşırı veya üç günde bir yemek daha iyi.


****Bu sayfadaki yazının ve fotoğrafların tüm hakları yazara aittir. Sadece kaynak gösterilerek, yazar adı ve orijinal sayfanın aktif linki belirtilerek alıntı yapılabilir ve paylaşılabilir. Nalan Yılmaz adıyla tüm yazılar 'Creative Commons Attribution Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License' altında tescillidir.
2008-2018 Creative Commons License

0 yorum :

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...