27 Aralık 2008 Cumartesi

Duvar Sticker

Kardeşimin hediyesi olan bu duvar stickerda* minik kuşlar ve kıvrımlı dal deseni çok zarif görünüyor. Mavi bulutlu ve mor şatolu perili duvar etiketleri de Ev Grafiti'den. Ev Grafiti'de her zevke uygun duvar etiketi vb. ürünleri bulmak mümkün. Ağaç ve kuşlar ise yine kardeşimin hediyesi. Aslında tek renkti: yeşil. Kendi zevkime göre akrilik boyalarla rengini değiştirdim. Bu ürünler evinizde hesaplı ama hoş görünümler oluşturmak için ideal. Üstelik son yılların dekorasyon eğilimlerine de uygun. İstediğiniz veya sıkıldığınız zaman kolaylıkla değiştirme şansınız da var.



Artikel de ise duvar stickerları yanı sıra priz stickerları ve dekoratif ayna stickerlar da bulunuyor. Ayrıca yine duvarları sülemek için duvar resmi, kanvas tablolar, duvar kağıtları, kağıt posterler gibi seçenekler de beğeniye sunuluyor.

*Sticker yerine etiket de denebilir ama genellikle duvar etiketi değil de duvar sticker olarak kullanılıyor. Kişisel tercihim duvar etiketi aslında. Sticker Türkçe değil çünkü.

*****Bu sayfalardaki yazıların tüm hakları yazara aittir. Sadece kaynak gösterilerek, yazar adı ve orijinal sayfanın aktif linki belirtilerek alıntı yapılabilir ve paylaşılabilir. Nalan Yılmaz adıyla tüm yazılar 'Creative Commons Attribution Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License' altında tescillidir.  Creative Commons License

13 yorum :

  1. www.duvarsticker.com dan sticker değilde kırılşmaz ayna siparişi vermiştim. çok güzel bir olay istediğiniz şekilde kesilebiliyor. ben kızımın ismini yazdırdım tavsiye ederim sizlere
    sevgiler

    YanıtlaSil
  2. duvarsticker.com güvenilir bir site. ben de sipariş verdim. ertesi gün elime ulaştı. gerçekten de odanın havasını değiştiren bir şey. çok hoş görünüyor.
    bu kuşlar ve çiçekler de çok güzelmiş.

    YanıtlaSil
  3. arkadaslar asagıdaki linke bir göz atmanızı oneririm.fiyatlar cok ekonomik...

    http://dukkanlar.gittigidiyor.com/MAJI_DESIGN/

    YanıtlaSil
  4. www.kumasduvarstickeri.com adresi bence daha orjinal biryer, öncelikli olarak patent almışlar ve kumaş duvar stickeri üretiyorlar

    YanıtlaSil
  5. ayna alan 23:41 hayırlı olsun ama o adres korkunç pahalı satıyor, www.duvarstickeri.com adresi nerdeyse yarı fiyatına satıyor.

    YanıtlaSil
  6. ev grafiti'nin müşteri ilişkileri çok iyi. ürün istediğiniz gibi çıkmazsa yenisini gönderiyorlar.

    YanıtlaSil
  7. hem duvar stickeri hemde ayna siparişi verdim.ürünler cokkısa sürede elime ulastı..alısveriş yapmadan önce benzer tüm siteleri arastırdım..kesinlikle sizlerede tavsiye ederim..gönderdikleri hediyelerde cok şirin..

    http://dukkanlar.gittigidiyor.com/MAJI_DESIGN/

    YanıtlaSil
  8. http://dukkanlar.gittigidiyor.com/MAJI_DESIGN/

    YanıtlaSil
  9. bende bir adres biliyorum hatta ücretsiz dijital katalog
    gönderiyorlar HERKEZE ÖNERİYORUM www.duvarsusleme.com DENİZ GÜNCÜ ;GONCA UZUNHASANOGLU

    YanıtlaSil
  10. Geçen TV'de show max'te gördüm www.stickershop.com.tr diye bir adres inanılmaz güzel ürünler var.

    YanıtlaSil
  11. zafer genç8.11.2010 18:34

    www.dekorsticker.com adresinde hem kırılmaz aynalar, hem duvar sticker ları hem de pleksiglass saatler satıyorlar. Aynalara şöyle bir baktım 200 den fazla modelleri var. Tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  12. Merhaba Duvar sticker konusunda yeni bir oluşum gelişiyor, oda birçok tasarımcının özgün çalışmalarının yer aldığı duvar sticker portfolyoları bu konuda türkiyede bir ilk olarak kendi çalışmalarımında yer aldığı site OttoStudio bakmanızı tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  13. Yeni evimize tasinirken neredeyse butun siteleri inceledim aralarinda en farkli modelleri www.evgrafiti.com 'da buldum. Ayrica musteri memnuniyetine cok onem veriyorlar. Isterseniz fotolarini cekip gonderebilirim.

    YanıtlaSil



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...